Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău rămân cu şanse reale de cafilicare în turneul zonal

Echipa pregătită de Adrian Damian a remizat miercuri după-amiaza, pe teren propriu, în faţa campioanei judeţului Satu Mare, CS Livada, iar returul dintre cele două formaţii este programat sâmbătă, de la ora 17, în comuna Oraşul Nou. La finalul partidei, antrenorul Adrian Damian a depus o contestaţie împotriva a doi jucători de la echipa oaspete şi este convins că formaţia sa va avea câştig de cauză.

Devenită pentru a cincea oară campioana judeţului Sălaj, echipa de juniori A1 a Clubului Sportiv Barcău Nuşfalău a susţinut miercuri după-amiaza partida tur din cadrul barajului de calificare la faza zonală a Campionatului Naţional, întâlnind pe teren propriu campioana judeţului Satu Mare, CS Livada. Deşi antrenorul Adrian Damian s-a arătat încrezător înaintea celor două partide, jucătorii acestuia au avut o evoluţie modestă, terminând la egalitate, scor 0 – 0 duelul cu echipa sătmăreană. Jocul a fost destul de echilibrat, însă cele două echipe şi-au creat puţine ocazii de a înscrie, neputând fi fructificate niciuna dintre ele.
„Băieţii au jucat slab şi nu pot să îmi explic de ce, fiindcă nu a pus nimeni presiune asupra lor. Probabil, au avut emoţii fiindcă au întâlnit o echipă din afara judeţului, însă au jucat pe teren propriu şi nu ar fi trebuit să se întâmple aşa ceva. Sper ca sâmbătă să avem o cu totul altă evoluţie, fiindcă în campionat nu ni s-a întâmplat să facem două meciuri slabe unul după celălalt”, a afirmat antrenorul Barcăului.
La finalul meciului, antrenorul Adrian Damian, a depus o contestaţie împotriva a doi jucători de la formaţia oaspete, despre care susţine că nu ar fi avut drept de joc în partida de miercuri. Cazul a ajuns la Federaţia Română de Fotbal, iar o decizie în acest sens va fi luată în zilele următoare. „Sunt foarte sigur că cei doi jucători împotriva cărora am depus contestaţia nu au avut drept de joc, lucru pe care l-au şi recunoscut la finalul meciului. Sper să nu se facă presiuni, iar cei care trebuie să ia o decizie în acest sens să dea verdictul corect”, a mai precizat tehnicianul echipei din Nuşfalău.
Cu ocazia partidei de miercuri, juniorii de la CS Barcău Nuşfalău au fost premiaţi de Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj pentru titlul de campioană judeţeană, premierea fiind făcută de secretarul AJF Sălaj, Paul Georgescu.
Partida retur dintre cele două formaţii este programată sâmbătă, de la ora 17, pe terenul din comuna Oraşul Nou.
CS BarcăuNuşfalău: Alt Adam – Budai Istvan, Boldiszar Attila, Lukacs Gheorghe, Fulop Mark, Emil Oltean, Hossu Norbert, Kallai Viorel, Adelin Neaga, Vasile Ciorba şi Lucian Oltean. Au mai evoluat: Radu Mate, Cosmin Mitroi şi Barany Nicolasz. Antrenor: Adrian Damian

Leave a Comment